Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OSTRZEŻENIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostrzegam przed wirusem grasującym po Facebooku.

Jeżeli zostanie do was wysłana wiadomość gdzie wasz kolega/koleżanka pisze po angielsku i wyśle wam link który zaczyna się jak IP komputera czyli np: 192.188.128 i będzie się wyświetlać jako YOUTUBE

proszę nie wchodzic w to .

Jeżeli już w to weszliśmy a filmik zaczyna się nazwą twojego imienia i nazwiska lub innych to prosze za żadne skarby nie pobierać programu który jest nakazany aby go pobrać po to aby filmik oglądnąć.

Pod filmikiem będą komentarze waszych znajomych na facebooku.

Nie przejmujcie się tym ponieważ tak naprawde wasi znajomi tego nie skomentowali ponieważ to jest nie możliwe... To nawet nie jest YOUTUBE tylko poprostu kayloger

Ja się dałem nabrać pobrałem program o nazwie :

Adobe Flash Player i komp zawirusowany jak nie wiem co anty wiry nie dzialaja tak jak by ich wgl nie bylo facebook bloknięty dopiero jakoś uratowalem system ale i tak musze dac do odwirusowania

Pozdrowienia i Cya : D

@Edit

Żeby nie było nie dotkneło to tylko mnie ponieważ moja kuzynka ma to samo.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
nk rządzi

Rozjebałeś system.

NK to jeszcze większy szajs niż facebook.

@top

Nie korzystam z fb więc mi to nie potrzebne.

; )

Opublikowano

;> Dlatego ja na FB sporadycznie wchodzę i nie posiadam tam prawdziwych danych. FB to gówno ze słabymi zabezpieczeniami (przypominam 300mln kont wykradzione i umieszczone do pobrania na jakims torrencie) no i jakoś nie umią poradzić sobie z wirusami :) czy keyami.

jqeuR.png

Opublikowano

Najlepiej żadnych popierdolonych portali społecznościowych i jesteśmy o wiele bardziej bezpieczni

Używanie systemu innego od windows znacznie zmniejsza ryzyko zawirusowania

s2c77Oa.png

Opublikowano

Moja siostra to ściągnęła.. Teraz net muli, że nie można nic robić.. Do kosza z FaceBook'iem.. Jebane ścierwo..

Nothing to do here.

Opublikowano

Ja w to niestety wszedlem , nie da sie nic zrobic ? w ogole facebook nie dziala , a znajomy z Grecji pisal to tylko z nim kontakt po angielsku , btw ten "koles" kaleczy angielski ...

Opublikowano

Gratuluje wszystkim którzy wchodzą w linki na facebook-u inne niż zaczynające się na youtube.com!

Nie siłą, a młotkiem.

Opublikowano

Dzięki za informacje, ja też wcześniej słyszałem pogłoski ale nic do mnie nie doszło.Może to jest koniec plagii keyloggerów?

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

Ja padłem ofiarą SCAMA -.-

Kliknałem w linczek a potem do wszystkich moich znajomych wysłało cos w stylu "Hey Daria ! What are you doing on this video?! Daria ..OMG"

No i tak do KAŻDEGO..... :( x

63989389769756300986.png

Opublikowano

To norma że wysyła jak wejdziesz w link to automatycznie do kazdego aktywnego wysyła się:

Co u ciebie slychac?

Czy to ty na tym filmiku?

All po angielsku i link ;x

Ps: MOZECIE dawac plusy ;x

Opublikowano

Moje siostry nawalają na facebooku po 10h dziennie

One są popierdolone ?

Czy fb już im mózgi wyniszczył ?

Dajcie ten link otworze go pod linuxem na wirtualnej maszynie jak coś jebnie (chociaż pod linuxem są na to naprawdę nikłe szanse) najwyżej usunę maszynę

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...